Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)

Tarih: 07.07.2024 09:45

İKİYÜZLÜ İNSANLAR

Facebook Twitter Linked-in

Bir harfine bile katılmadığım, hatta ülkem için çok tehlikeli bulduğum fikirlere samimi olarak inanmış kişiler, benim için asla tehlike oluşturmazlar.
Onun inandığı fikri, doğru ve çağdaş fikirlerle nasıl çürüteceğimi, onu nasıl iyiye-doğruya inandırabileceğimi, ikna olmuyor ve suç işliyorsa, yasal yolları nasıl kullanacağımı iyi bilirim. Zaten “Sorumlu Birey” olarak bu benim görevimdir.

Fakat hiçbir fikre inanmayıp ot gibi rüzgarın estiği yöne eğilenlerden ve bugün ak dediğine yarın kara diyebilen ikiyüzlülerden hem tiksinir hem de çekinirim. Bu tipleri eğitemezsiniz, değiştiremezsiniz! Bunlar, emperyalist devletlerin ve onların istihbarat elemanlarının “Kullanışlı Elemanlarıdır.”
En iyisi, bunları her fırsat ve ortamda teşhir etmek ve yalnızlaştırmaktır…

Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın “Türklüğün Simgesi Kurt İşareti” yapması, Erdoğan ve Bahçeli’yi coşturdu!
İkisi de anında Türk Milliyetçisi kesildiler?
Biri “Tez hazır edin tüm uçaklarımı! Ben de maça gideceğim” dedi, diğeri “Madem öyle, Çıkmayın o maça” dedi. Tam uyumlu bir ortaklık!

Peki Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Milletini yöneten bu “Hasta İkili”
sizce Türklükleri ile gurur duyuyorlar mı?
Veya, Türklüğü yüceltecek eylemlerde bulunuyorlar mı?

Kendi açık beyanlarına birlikte bakalım, kararı sizler verin;
1)Tarih 11 Ağustos 2004
“Ben de Gürcü’yüm. Ailemiz Batum’dan Rize’ye göç etmiş bir GÜRCÜ ailesidir.”
2)Tarih; 17 Şubat 2013 ”Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız. Kimse bana Türklükle gelmesin!”
3)Tarih; 17 Nisan 2016 “Bir gün babama sordum; Biz Laz mıyız, Türk müyüz, diye. Babam dedi ki; Oğlum, büyük dedem Molla imiş, ona sordum, Dede biz Laz mıyız, Türk müyüz, diye! Dedi ki; Elhamdülillah Müslüman’ım de geç!”

4)Türk Bayrağı yakılırken, gönderden indirilirken, Peşmergeler Türkiye’nin sınırlarının içinden geçerken, Barzani’nin piçlerinin sinirleri bozulmasın diye Tarikat Valileri tarafından emirle Türk Bayrakları indirilirken, bu ikiliden bir itiraz duyanınız oldu mu?
5)Siz Ülkücü Bahçeli, Milli Andımızın kaldırılmasını protesto ettiniz mi?
6) “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazan levhaları “Görüntü Kirliliği” yapıyor diye kaldırılırken, Diyarbakır Dağkapı Meydanına Şeyh Sait Meydanı adı verilirken, Seyit Rıza’nın heykeli Tunceli’ye dikilirken, siz ikiniz neredeydiniz?

En acısı nedir biliyor musunuz Aziz Türk Milleti?
“Kurtuluş Savaşını keşke Yunan kazansaydı” diyen, “Türk Devletini kuran ÖNDERİMİZİN muhterem annesine, Genelevde çalıştı” diye iftira atmaya cüret eden bir pisliği, Cumhurbaşkanlığı sofrasında yani
“Türk Devletinin Sofrasında” ağırlayan bir Cumhurbaşkanımızın olması!

Üstelik yanında, İktidar ortağı olan Türk Milliyetçilerinin sözde lideri Bahçeli ve diğer ortağı HÜDA-PAR denen, katil sürüsü Hizbullah’ın siyasi kolu var!

Bunlar mı Türk Milliyetçisi, bunlar mı Türk Milletinin dostu?
Hala gerçekleri görmüyorsanız, sana kurulmakta olan tuzakların farkında olmuyorsanız, aşağıdaki söz boşa söylenmemiş demektir!
“Her toplum, müstahak olduğu yönetimler tarafından idare edilir…”

Not; 1
UEFA’nın Merih Demiral’a “Bozkurt” işareti yaptığı için 2 maç ceza vermesi neye benzer biliyor musunuz?

Cübbeli Hoca’nın, Hıristiyan bir futbolcunun maça çıkarken istavroz çıkartmasını, “Bu futbolcu, Haçlı Seferlerinde Müslümanların katledilmesini kastederek, ayrımcılık yapıyor” demesine…

Not;2
Türkiye’nin UEFA’daki Temsilcisi Servet Yardımcı!
Siz ne işe yararsınız? Niçin hala oradasınız?

Sağlık ve başarı dileklerimle 07 Temmuz 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —