Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)

Tarih: 28.09.2024 01:09

KÜRESELCİ ÇETELERİN ELEMANLARI

Facebook Twitter Linked-in

Küreselci Baronlar, Türk Milliyetçiliğini kontrol altına almak için AKMHP’ye görev verdiler. Türklüğün yanına, İslam Sentezini de eklediler.
1970’lerin sonlarında “Aydınlar Ocağında” pişirilen “Türk-İslam Sentezi” devreye sokuldu. Dini inançla, bir ırkın toplamının olamayacağını bile-bile, dayattılar. Türk-İslam Sentezi kavramı, Türkçülük taslayan Türklerin Araplaştırılmalarının ilk adımı idi.
Türk-İslam Sentezcileri, “Müslüman Kardeşlerin yani İhvan’ın Türkiye’deki temsilcilerinin” küresel çeteler tarafından desteklenmesiyle iktidar oldular.
Bu emperyalist projenin TÜRK kısmını MHP, İSLAM kısmını ise AKP temsil eder. Biri “Amerikan Milliyetçisi”, diğeri “İngiliz Müslümanı!”

AKP, İngilizlerin kurdurduğu Vahhabiliğin görevini Türkiye’de güncelledi. Emperyalizme uyumlu, kullanışlı, namaz-oruç-hac farzı HARİÇ, hiçbir ahlaki değeri olmayan, vitrine sakal ve türbanı koyarak, VATANSIZ bir inanç sistemi oluşturdu.

ABD Milliyetçisi MHP, Türkler ve Türk Yurdu boğazlanırken, boğazlayanlarla işbirliği yapmakta. Sadece işbirliği ile de kalmayıp, fedailiğini de yapıyor.
Adeta mafyanın devletteki temsilcisi gibi!

Türk, Atatürk ve Laik Cumhuriyet düşmanı bu ikili görevlerini yerine getirmekte zorlanınca kendilerine yeni yardımcılar aldılar.
CIA uşağı FETÖ bunlardan biridir.

Türk Ordusuna kim-kimler saldırır? Türk Ordusunun çökertilerek zayıflatılması kimin işine yarar? Düşmanın değil mi?
Bunlar beraberce, Kozmik Oda sırlarını çalarak CIA’ya, onun kanalından Yunanistan ve PKK’ya sattılar!

Türk Devletine başka ne gibi cepheler açtılar?
-15 Milyon Suriyeli geçici Koruma kapsamındaki çapulcular, kendi milletine karşı ABD adına savaşan Afganlı 2 Milyon kişi açılan en büyük cephe oldu.
-Çoğunun yabancı İstihbarat Örgütleriyle bağlantısı olan, DİYANET ile birlikte insanları dinden nefret ettiren tarikat ve cemaatlerle birlikte Türklük ve Türk Akılcılığına karşı açılan sinsi savaş da bir cephe oldu.
-Eğitimi çökertilmiş, Laiklik İlkesi çiğnenerek bilimin-aklın terk edildiği, Ortaçağ karanlığının hakim olduğu bir sisteme dönüştürülme başladı.
-AKP, Libya-Suriye-Irak’ta BOP Eşbaşkanlığı için taraf olup, ABD adına lejyonerlik yaptı. Milyonlarca insanın canlarının vebali AKP’nin boynundadır. AKP, Barzani’yi desteklemiş imar etmiş ve zenginleştirmiştir. Suriye’de Fırat’ın Doğusuna PKK’nın yerleşmesine neden olup bir cephe de burada açmıştır.
-Ege’de 20 adamız, AKP tarafından Yunana peşkeş çekildi.
DEDEAĞAÇ, LOZAN Antlaşmasına göre SİLAHSIZ bir alan olmalıdır. Buna rağmen ABD Dedeağaç’ı çok büyük bir ABD üssüne çevirdi.
-Türkler bilerek ve isteyerek, devletten uzaklaştırılarak fakirleştirildi.
-Tüm yeraltı ve yerüstü kaynaklarımız yabancılara verildi.
-Tarımı ve hayvancılığı küreselcilerin taleplerini karşılamak için bitirdi.
Köy Okullarını önce kapattı. Taşımalı eğitimi getirdi. Şimdi servis hizmeti vermiyor. Amaç, köylüleri şehirlere sürüp, tarlalara çökmek.
-AKP, Türkiye’yi batıdan bölüyor! Bunu Doğuda yapamaz. Toprak Ağaları direnir. Olan yine Orta Anadolu’nun gariban çiftçilerine olacaktır.
-PKK diasporası, kendi kaderini tayin için Birleşmiş Milletlere başvurdu ve başvurusu kabul edildi.
-AKP’nin Anayasa Mahkemesini tanımaması, TAM BİR DARBEDİR.
Ahlat’ta Erdoğan-Bahçeli-Hizbullahçı HÜDA-PAR ve Kuvvet Komutanları gösterisi, “Yeni Anayasa” dedikleri, Mevcut Rejimin Kalıcı Hale Getirilmesi
faaliyetinin hayata geçirilmesi demektir.
-Papaz Bartholomeos, AKP-MHP-HÜDA PAR çetesinin uluslararası temsilcisi rolünü oynamaktadır.
-Artık kimsenin can ve mal güvenliği yoktur. Hukuk bitmiştir. Yargı bu çetenin silahı haline gelmiştir. Adeta Osmanlının yıkılış dönemini yaşıyoruz!

Aziz Türk Milleti;
Şeyhülislam Mustafa Sabri adlı hainin adı, Tokat’ta bir İmam Hatip Lisesine verildi. Tepkiler üzerine adı değiştirildi. Diğer hain İskilipli Atıf’ın ve İngiliz Ajanı olan Kürtçü-Bölücülerin adları hala yerinde duruyor!
Herkes şunu iyi bilsin. Bugün okullara-hastanelere-meydanlara bu hainlerin adlarını verenler, yarın hedeflerine ulaşırlarsa, ülkede milyonlarca insanı keserler ve vatanımız Taliban’ın Afganistan’ına döner!

İzin verirseniz, CHP’nin bu ortamda ne yaptığını yarın anlatmaya çalışalım…
Not;
Değerli kardeşim Zahide UÇAR’ın izni ile, yazısından yararlandım.
Aklına, eline sağlık. Çok teşekkür ederim.

Sağlık ve başarı dileklerimle 28 Eylül 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —