Önder Balıkçı (YAKAMOZ)

Tarih: 08.07.2021 01:57

Meclis notları

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Kaymakamı salona girerek, Belediye Başkanı Karışık’ın yanına oturdu ve kutlamak için geldiğini belirttikten sonra basın mensuplarına, “Resim çekip görüntü aldıktan sonra çıkmanızı rica ediyorum” dedi. Salondan çıktık. Herhalde çok gizli bir konuşmaydı! Gazetecilerin duymaması gereken ne vardı ki?

Garip karşıladık tabii…

Tam bir barış havası içinde geçen toplantıydı.

Toplantı başlamadan önce AKP grubu adına, Huri Güven tarafından, Belediye Başkanı Burhan Karışık’a bir buket verilip, başarı dilekleri iletildi. Ardından, kendisinden önce vekaleten Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Yapakçı’ya bir buket veren Başkan Karışık, “Vekaleten görev yapmak zordur. Hasan arkadaşımız, bu görevi başarıyla yerine getirmiştir” dedi.

CHP’den Canan Kırdar ve Nimet Kalafat, AKP’den ise Ceyhun Mırız’ın katılmadıkları toplantıda, “Millet İttifakı” ve AKP’li üyelerden oluşan 13 meclis üyesi vardı.

Encümen üyeliği ve imar komisyonu üyelikleri için yapılan seçimlere aday olarak CHP’li Recep Eren ve İbrahim Beyoğlu önerildi. Aday göstermeyen AKP’nin de oyları da dahil Encümene Recep Eren, İmar Komisyonu’na ise İbrahim Beyoğlu’nun 13’er oyla seçilmeleri ilginçti.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —