Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SEKİZ YILDIR BULAMADIK?

SEKİZ YILDIR BULAMADIK?


SEKİZ YILDIR BULAMADIK?

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişiminin üzerinden koskoca 8 yıl geçti!
15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti Devletini kimler yönetiyordu?

Cumhurbaşkanı; Recep Tayyip Erdoğan Başbakan; Binali Yıldırım
Milli Savunma Bakanı; Fikri Işık İçişleri Bakanı; Efkan Ala
Adalet Bakanı; Bekir Bozdağ Genelkurmay Başkanı; Hulusi Akar
Emniyet Genel Müdürü; M. Celalettin Lekesiz MİT Başkanı; Hakan Fidan (Oslo’da PKK ile görüşmelerde “Sizlerle savaşan Türk Ordusunun Komutanları şimdi zindanda” diyen Yerli ve Milli kahraman)

Türk Devletinin özellikle iç güvenlikten sorumlu görevlileri bu kişiler idi.
Bugün baktığımızda, Erdoğan-Akar-Fidan hariç hepsinin görevlerinden uzaklaştırıldığını görüyoruz.
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığından Başkanlığa- Akar, Genelkurmay Başkanlığından Milli Savunma Bakanlığına, oradan Milletvekilliği ve M.S Komisyonu Başkanlığına- Hakan Fidan ise MİT Müsteşarlığından MİT Başkanlığına, oradan da Dışişleri Bakanlığına terfi ettiler. Üç devlet görevlisi de terfi etti…

Terfi ettiklerine ve makamları yüceldiğine göre demek ki, 15 Temmuz 2016’daki FETÖ darbe girişimi sırasında 251 vatandaşımızın Şehit olmasında ve 2196 vatandaşımızın Gazi olmasında bu kişilerin hiç suçu, kabahati, günahı yokmuş!

Yalnız, bizim 8 yıldır yanıt aradığımız, bir türlü bulamadığımız sorularımız var.
Arıyoruz arıyoruz bulamıyoruz! Halının altına, dolapların arkasına, parkelerin dibine, tavan aralarına baktık bulamadık. Bu üç kişi mutlaka biliyordur;

-Köprüdeki silahlardan çıkan mermilerin balistik kontrollerini bulamadık. Mermilerin askerin mi, polisin mi, SADAT militanlarının mı, mafya elemanlarının mı, yoksa Suriyeli katillerin mi silahlarından çıktığını anlayamadık! Uzun namlulu
106 bin silahın nerede olduğunu bulamadık!
Şehitler, mermiye kafa atmadıklarına göre, vatan evlatlarına kimler ateş etti?

-Alışveriş merkezlerine bile girerken insanların üzerleri aranır.
FETÖ mensubu askerler ordumuza nasıl girdi? Nasıl rütbeleri yükseldi?
Necdet Özel tarafından mı, yoksa Hulusi Akar tarafından mı General yapıldılar? Öyle ya orası dingonun ahırı mı ki tüm FETÖ’cular elini kolunu sallayıp ta Paşalığa kadar terfi etsinler?

-Cumhurbaşkanlığı Yaverliğine, Genelkurmay Başkanı Yaverliğine, MİT Başkanının Özel Kalem Müdürlüğüne kadar, bu kişiler nasıl gelebildi?
Kimse görmedi mi?

-Bu FETÖ, “Aman Hocam, Canım Hocam, sana yanığız dön gel bize, bitsin bu hasret” diye TBMM kürsülerinden yalvaran Bakanlarımızın FETÖ ’su ile aynı FETÖ mu?

-Yüz binlerce insan, haklarında verilmiş bir yargı kararı olmadan hapislere atıldı, işinden ekmeğinden mesleğinden oldu. Peki, bu terör örgütünün Siyasi Ayağı yok mu? Kim bu ayak? Yoksa Ayak yok mu? Bu Silahlı örgüt tekerlekli sandalyede mi oturur?
Bu örgütün siyasi ayakları nerede? Örneğin bu konuda yukarıdaki üç kişinin dışında, Gül, Babacan, Davutoğlu, Ergin, Çelik, Arınç, Parselci Gökçek niçin siyasi ayakların kim olduğunu söylemiyor?

-Yüksek Yargıya, bu kadar çok FETÖ’cuyu kimler soktu? Kimler bu konu için yapılan referandumda, mezardakiler bile oy kullansın diyen FETÖ elebaşına “Okyanus ötesine selam olsun” diye dualar etti?

-15 Temmuz darbe girişiminde bulunan “Yurtta Sulh Konseyi” üyelerinin adları ne? Adil Öksüz ne iş? Gerçekten Öksüz mü yoksa Yetim mi?

-FETÖ’cülerin el konulan malları ne oldu? Paralarımız kurtarıldı mı?

Devletimin güzide yöneticileri;
Lütfen bu sorulara yanıt verin. Meraktan kurdeşen olduk! Sizler olmasa da, Barzani’ ye saz çalan, Yavuz Bingöl ile TRT’de düet yapan, TRT Genel Müdürü yapacakken yanlışlıkla MİT Başkanı yaptığınız Kalın İbrahim’e yazıp verin, o bize okusun. Hadi muhterem yöneticiler, yazın verin, biz de bilelim.

Not; Bugün sizlere dört Genel Başkan Yardımcısı arkadaşımı takdim ediyorum;
Sayın Prof.Dr Hasan Basri Şentürk, DOĞRU Parti Genel Sekreteri.
Afyonkarahisar-Dazkırı-Yüreğil köyünde doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesinde sekiz yıl aralıksız Rektör Yardımcılığı yaptı. Çok sayıda Doktora ve Yüksek Lisans öğrencisi yetiştirdi. Kimya ve Çevre üzerine, yurt içi-yurt dışı makaleleri mevcuttur.

Sayın Oktay Erdağı, DOĞRU Parti Yatırım-Altyapı-Ulaştırma Gen. Bşk. Yardımcısı.
BD George Washington Ün. FAA Akademisi, Avrupa Sivil Havacılık Güvenlik Ens.
(ECAC) ve ICAO’dan havacılık emniyeti ve güvenliği eğitimi aldı. Milli Güvenlik Akademisi 47. Dönem mezunudur. Sivil Havacılık Genel Md, Yardımcılığı yaptı.
(AHKAM) ve (HAVADA ORAJ) adlı iki kitabı vardır.

Sayın Cezmi Orkun, DOĞRU Parti Gen. Bşk Yard. (cezmiorkun)
Elazığ-Maden doğumludur. DHMİ Elektronik Daire Başkanlığı, Deniz Ulaştırması Genel Müdürlüğü yaptı. DHMİ Bilgisayar sistemlerinin temeli olan ORKUN, DHMİ Elk. Dai. Bşk olarak Hava Radar kapatma projesinin hayata geçirilmesi için çalıştı.

Sayın Zübeyde Yıldırım. DOĞRU Parti Genel Başkan Yardımcısı.
Anadolu Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi (zubeydeyildirim50)
Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.

Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Ağustos 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

  • BIST 100

    9577,46%-1,12
  • DOLAR

    33,99% 0,29
  • EURO

    37,82% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2822,85% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4560,04% 0,75
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false

Balıkesir

16.09.2024

  • İMSAK 05:12
  • GÜNEŞ 06:39
  • ÖĞLE 13:04
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:19
  • YATSI 20:40