Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)

Tarih: 28.09.2024 21:41

SİYASET SORUMLULUK İSTER

Facebook Twitter Linked-in

Sadece sorumluluk mu? Bilgi, çalışmak, danışmak, dürüstlük, cesaret, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkmak, Anayasaya Yasalara Türk Milletine bağlılık ve sadakat ister. Milli Siyaset, Türkiye’nin problemlerine ve çözümüne Washington-Londra-Moskova-Pekin ve Atina’dan değil, Ankara’dan bakılmasını ister!

AKP ve ortakları Türkiye’yi yangın yerine döndürdüler!
Öyle kötü bir iktidar var ki, beceriksizliğinin yanında Türklüğe-Atatürk’e-Cumhuriyetin değerlerine, çağdaşlığa düşman bir iktidar var!
Yangını söndürmek için çalışacaklarına, almışlar ellerine bidonları ateşin üstüne benzin döküyorlar! Sonra da “Niye söndürmüyorsunuz” diye bağırıyorlar!

Ülke nüfusunun yaklaşık % 60’ı açlık sınırının altında yaşamaya çalışıyor.
Emeklilerin durumu tam bir felaket. Gençler bırakın iş bulmayı, gelecekleri için hayal kurmaktan bile vazgeçmişler.

Bu durumda, 31 Mart’ta Türk Milletinin birinci parti yaptığı CHP ne yapıyor?
CHP, Türk Milletine savaş açmış bir Küresel Çete Ortaklığıyla PARTİCİLİK oynayarak, bu yıkım koalisyonunu meşrulaştırıyor.

Sığınmacı adı altındaki SESSİZ İŞGALE yeterli tepkiyi koymuyor.
Rezerv alan kumpası için dava açmadılar. EGE Adalarının işgalini Türk Milletine anlattılar mı? Bunun için bir miting yaptılar mı?
Ülkemiz kara para ve uyuşturucu cennetine döndü. Sokaklarda ağır makinalı tüfeklerle yabancı çeteler dolaşıyor.

CB Erdoğan “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diyen Teğmenlerimize, ABD’den bile fırça atıyor. Aynı Erdoğan, “Özel Harekat Polislerinin” Bahçeli’nin elini öpmek için sıraya girmelerine tek laf etmiyor.
Ortağı Hüda-Par Genel Başkanının kürsüye, Kassam Tugaylarının üniformasını giyen militanları için (Siyasi Partiler Kanununun 94. Maddesi bunu YASAKLAMIŞTIR) ağzını bile açmadı.

Ya Özgür Özel ne yaptı? Kokainman olmakla suçlanan Belediye Başkanını, Adli Tıp Kurumuna gönderip, temiz raporu al demek yerine, ABD’ye götürerek ödüllendirdi. CHP bu durumda aynen AKP’nin Pudracıları gibi mi olacak?

Yetinmedi, bir de geçmişinde, yüzlerce “Çocuk Tecavüzü, çocuk istismarı ve yurtlarında yüzlerce çocuğun yanarak öldüğü bir dernek ile, kasasına giren her kuruşun “Nüfuz Suiistimali” olduğu bir vakfın yaptırdığı kaçak binayı ziyaret etti, onları meşrulaştırdı.
Üstüne üstlük, New York Belediye Başkanına “RÜŞVET” veren yobazları koruyan açıklamalar yaptı…

Aziz Türk Milleti;
Özgür Özel, sadece CHP’nin sorunu olsa, hakkında tek kelime bile yazmaya değmezdi. Fakat ÖZEL şimdi bir Türkiye sorunu haline gelmiştir.
Nasıl BAHÇELİ, artık ayrılmaz ayrılamaz bir Erdoğan bendesi haline gelmişse, yakında ÖZEL’İ de aynı safta göreceğiz.

CHP Seçmenlerine seslenmek istiyorum.
Sizler zaman zaman parti içi meseleleriniz yüzünden bazı seçimlerde CHP’ye oy vermediniz ve bunu açıkladınız.
Fakat, DOĞRU Partililer, Eğitimli Türk Milliyetçileri ve geçmişte Merkez Sağ partilere oy veren bilinçli seçmenler, 2002’den sonra yapılan her seçimde “AKP’YE OY VERMEMEK İÇİN CHP’YE OY VERDİLER!”
31 Mart’ta aldığınız tüm oyu CHP oyu kabul ederseniz, ilk seçimde eşekten düşmüş karpuza dönersiniz. Şunu lütfen iyi bilin; Bundan böyle
Türk Milletinin büyük bir çoğunluğunu oluşturan bu kitle, CHP’YE oy vermeyecek!

Oylar, geçmişi tertemiz, deneyimli kadroları bünyesinde barındıran ve Türk Milletinin emrine veren, Laik Cumhuriyetin tüm değerlerine inanmış, HESAP SORACAK, Vatanseverleri, Atatürkçüleri ve tüm Türk Milletini bünyesinde toplayan Merkez Sağ bir partiye oy verilecektir.
DOĞRU Parti olarak biz, geçmişte olduğu gibi Türk Milletinin oylarına talibiz.

Takdir ve karar senindir Aziz Türk Milleti!

Sağlık ve başarı dileklerimle 29 Eylül 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —