Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TERCİH DE KARAR DA SİZLERİN

TERCİH DE KARAR DA SİZLERİN


Ülkemizin, kabilelerin bir araya gelmesinden oluşmuş bir “Çadır Devletine” dönüştürülmesinin sorumluları, son 22 yılda Türkiye’yi AKP-MHP-HÜDA PAR-BBP-DSP-YRP adlı partilerden oluşan ittifakın Genel Başkanları ve CHP-İYİ P-DEVA-GELECEK-DP-SP partilerinin Genel Başkanlarıdır.

Son 22 yılda, ne İKTİDAR iktidarlığını, ne de muhalefet muhalefetliğini gereği gibi yapmadı. Yapsalardı, bu feci duruma düşmezdik.

Bunların tamamı, Türk Milletinin bütünlüğünü, Türk Devletinin geleceğini düşünmedi! Bu partilerin tamamının “Emir Komuta” merkezi aynıdır ve hepsi emperyalist devletler veya onların istihbarat örgütleri ile temas halindedir.

Bu yazılanların çok ciddi iddialar olduğunu biliyorum ve bilerek yazıyorum!
Bu Genel Başkanlardan hangisi isterse, ister teker-teker, isterse topu birden
Türk Milletinin önünde konuşmaya hazır olduğumuzu saygıyla duyururuz…

Birkaç Genel Başkan hakkında bazı açıklamalar yapmadan önce, Genel Başkanların kullandıkları üslup ve siyasetteki duruşlarındaki çarpıkların, toplumdaki tartışma seviyesini çok aşağılara çektiklerini görüyoruz.

Bunlar zarafet yerine kabalığı, güzellik yerine çirkinliği, fedakarlık yerine bencilliği, yiğitlik yerine korkaklığı, karşılıksız hizmet yerine soygun düzenini,
topluma saygılı olmak yerine hakareti, ülkeyi bütünleştirmek yerine ayrıştırmayı, bilimi sanatı desteklemek yerine ilkelliği, doğru yerine yalan söylemeyi seçtiler!

AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, milletvekili seçilmeden gittiği Amerika’da
Başkan Bush’un Oval Ofisinde, BOP Eşbaşkanlığını kabul etmesi ve desteklemesi karşılığında “Anlaşarak”, seçilmesinin önündeki engellerin kaldırılacağı sözü verilmiştir. Erdoğan da görevini başarıyla yapmış (!)
Libya-Irak-Suriye paramparça edilmiş, tarihin en kanlı ölümleri-göçleri-tecavüzleri yaşanmıştır. Hala da yaşanmaktadır.

Bu saldırıların, cinayetlerin, insanlık suçlarının SİYASİ SORUMLULUĞU
ABD- İNGİLTERE-İSRAİL devlet yetkilileri kadar, Libya-Irak-Suriye politikalarının uygulayıcısı CB ERDOĞAN’INDA omuzlarındadır.

Ayrıca, CB Erdoğan’ın, Türkiye dışındaki MAL VARLIĞI için de araştırma sürmektedir. Bu ciddi ve büyük tehdit, hem Erdoğan’ın, hem de Türkiye’nin elini ayağını bağlamaktadır.

Devlet Bahçeli ve Özgür Özel’in siyasetteki duruşları, ilk önce partilerinin
kuruluş değerlerine karşıdır. Karakter tükenişi gibi bir ahlaki hastalığa maalesef yakalandılar. Önümüzdeki dönemde Türk Siyasetinde olmayacaklar.

Sonuç olarak;
Bu Genel Başkanlarla, ülkemizin demokratik standartlarını yükseltmek,
bozdukları ekonomik durumu düzeltmek, Laik Cumhuriyetin ve Atatürk İlke ve Devrimlerinin yeniden Türk Devletinde etkin olmasını beklemek, soygun ve hırsızlık düzenini bitirmelerini istemek asla mümkün değildir…

Bunların tümünü emekli edip, yeniden bağımsız hale getirilecek yargının karşısına dikmek sizlerin elinizdedir. Yapılacak iş son derece basittir ve bunlara OY VERMEMEKTEN ibarettir.

DOĞRU Parti, Türk Milletine,
Dürüst, Bilgili, Liyakatli, Akla ve Bilime inanmış genç, Cumhuriyet çocuklarını, Atatürk’ün Askerlerini armağan edecektir.

Yazıyı, başlıktaki gibi bitirelim!
Tercih de karar da sizlerindir Aziz Türk Milleti…

Sağlık ve başarı dileklerimle 11 Ekim 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

  • BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,19% 0,23
  • EURO

    37,07% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2980,24% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00
  • Cuma 17.7 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 6.6 ° Güneşli
  • Pazar 17.7 ° / 6.4 ° false

Balıkesir

18.10.2024

  • İMSAK 05:52
  • GÜNEŞ 07:15
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:50