Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


VAR MISINIZ İDDİAYA?

VAR MISINIZ İDDİAYA?


Cumhuriyet Tarihinde hiç görülmemiş, yaşanmamış ilkellikleri-salaklıkları-
hırsızlıkları-utanmazlıkları-ahlaksızlıkları AKP döneminde görüyoruz, duyuyoruz ,yaşıyoruz. Şüphesiz ki, Türk Milleti olarak kahroluyoruz!

Zannediyorsanız ki yalnızca Türk Milleti olarak bizler üzülüyoruz, yanılıyorsunuz! Esas üzülen, kahrolan Bademlerin “Emir Komuta Merkezindeki” Patronları!

Bildiğiniz gibi, AKP’nin Devlet Yönetme yeteneğine sahip siyasetçi ve bürokrat kadrosu yoktur. En akıllıları, imar yolsuzluğuyla açtığı içkili lokantayı işleten, FESLİ DELİ KADİR idi! Deliyi kendine önder olarak alan bir ekibin IQ (Kişinin Zeka Düzeyini ölçen test) düzeyi, ilmi araştırmalara göre 76-89 arasında olan ve DONUK ZEKA veya ZİHİN YETERSİZLİĞİ denilen ölçüttür.

AKP, bu yüzden 2002-2013 arasında, Yargıtay Genel Kurul Kararına göre “SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ” kabul edilen FETÖ (CIA güdümündeki) elemanlarını Yargıya-İdareye-Polise ve Askere yerleştirmişti. (Buna Yardım-Yataklık değil, tam bir işbirliği) denir!

FETÖ ile AKP, Hırsızlık-soygun-rüşvet pazarlıklarında anlaşamayınca, ortaklık bozulmuş, FETÖ’cuların bir kısmı devletten uzaklaştırılmıştı.
AKP’li Yöneticilerden daha akıllı olan FETÖ militanları, anında çark edip
ERDOĞAN’CI olarak “Kripto FETÖ’cular Albümündeki” yerlerini almışlardı!

Daha sonra, Menzil’ci-Süleyman’cı-Halid-i Nakşi’ler-İhvancılar da devlete kapağı atıp, zengin olanlar sınıfına katıldılar. Katıldılar ama, her ağızlarını açtıklarında, her beyanlarında IQ düzeylerinin ne kadar düşük olduğunu hem patronlarına hem de herkese kanıtlamış oldular.

CB Erdoğan “Devlet Adamı” kalitesini taşıyan eleman bulamayınca, mevcutlardan “Kullanılmaya en elverişlileri” devletin tepe noktalarına atadı.
Sık sık değişiklik yaparak, eleman değiştirerek hedef saptırmaya çalışması bundandır.

Birkaç örnek verelim. Bu düşük IQ sahipleri bizi yine mahkemeye versinler, biz de, Mahkeme kararıyla, (Uzman Psikologlar) nezaretinde bu tarikat beslemeleriyle beraberce, IQ testi yaptıralım.

Ben iddia ediyorum ve kim aksini düşünüyorsa, onunla iddiaya girmeye hazır olduğumu ifade ediyorum. IQ düzeyleri maksimum 76 çıkacaktır!
Var mısınız iddiaya?

AYM Başkanı Kadir Özkaya;
Anayasa Mahkemesi Başkanlığı gibi Yüce Bir Yargı Kurumunun başına gelmiş biri, Anayasa’nın LAİKLİK İlkesini koruyacağına yemin etmiş bir fani Devlet Erkânının önünde yaptığı konuşmada, “Lokman Hekim’in oğluna verdiği nasihati” örnek vermekten başka bir örnek bulamıyorsa, inanın kötü niyetin değil, IQ düzeyi sıralamasındandır.

Hulusivil Paşa;
Bu Fani, Atatürk’e hakaret eden yobazları, dönemim MİT Müsteşarı ile birlikte ziyaret etmişti. Ertesi gün ben de kendisine; “Hulusi Bey, üzerinizdeki üniforma, Atatürk’ün giydiği üniformadır. İ. M. Gökçek’in Belediyesinin Zabıta üniforması değildir. Atatürk’e küfreden Yobaz ’ın evine nasıl gidersiniz” diye yazmıştım. Mahkemeye verdi ve bir Kadın Yargıç beni 11 ay 20 gün hapse mahkum etti!

Bu hatırlatmadan sonra, Hulusivil Paşanın “EĞİTİMİN” ne olduğu konusundaki fikirlerini öğrendik. Şimdi sizler; “Yahu Koskoca Paşa bunu yaparsa” diye üzülüyorsunuz ya, lütfen üzülmeyin. Bu faninin IQ’su, Kadir Beyden bir tık aşağıdadır. Üstelik sinir hastasıdır, her an saldırgan bir hal alabilir. Kızmayın Hulusivil Paşa’ya. O, maaşıyla hem kızını ABD’de okuttu, hem de artan maaşıyla Cami yaptırdı. Tayyip kardeşi de onu süt şişesi gibi kapı önüne koydu. DOĞRU Parti olarak bizler, onu kendi yaptırdığı Cami’ye İmam olarak atayacağız…

Ali Onbaşı (ERBAŞ);
Bu faninin IQ’sunu ölçecek test yöntemi henüz bulunmadı. Bana göre çok zeki biri! Arapça bilmeden, duaları bile eline yazıp kopya çekerek okuyan, Kelime-i Şehadeti bile ezberleyemeyen bir fani, nasıl olurda Diyanet İşleri Başkanı olabilir ki? Bence zeka ürünü bir fani bu!

Aziz Türk Milleti;
Bu faniler ve Patronu, gördüğünüz gibi korkulacak kişiler değildir.
IQ düzeyleri hemen hemen aynı seviyededir.
Eğer Türk Milleti, biraz akıllı davranır, Haram Medyası ile İmamoğlu Medyasının etkisinden sıyrılabilirse, biz bunların siyasi defterlerini dürer ve sandığa kilitleriz.
Not; Bugün AĞRI Kongremizi coşkuyla kutladık. Sırada Kars Kongremiz var.
Perşembe gününe kadar izin istiyorum. Görüşmek üzere…

Sağlık ve başarı dileklerimle 16 Eylül 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

  • BIST 100

    9962,73%1,93
  • DOLAR

    34,05% -0,01
  • EURO

    37,99% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2817,87% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

19.09.2024

  • İMSAK 05:16
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:34