Tarih: 30.06.2024 18:48

Erdek Öğretmenevi hizmete girdi

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle yaz aylarında büyük bir talep görmesine rağmen deprem yönetmeliği gereği alınan karot incelemesi sonucu yıkılmasına karar verilen Erdek Öğretmenevi bilindiği gibi uzun bir süredir hizmet veremiyordu.

Düzlerde bulunan Teknik Öğretmenler kampının bu amaçla hizmet vermesine yönelik çalışmalar geçtiğimiz yıl başlamış ve Kurban Bayramı arifesinde tüm ihtiyaçları karşılanarak hizmet vermeye başladı.

YENİ TESİSİ DENİZE 0 ve 75 YATAK KAPASİTELİ

Düzler bölgesinde faaliyetine başlayan Erdek Öğretmenevi tamamı prafabrik ve zeminde bulunuyor. 25 Oda 75 yatak kapasiteli işletmede Konaklama ve sabah kahvaltısı dışında gün boyu şezlong + şemsiye hizmeti var.

Açık-Kapalı restoran, dışında tümü deniz manzaralı odaların önünde teras, odalarda Klima, Minibar ve televizyon mevcut. 

Gün boyu piyasa altında alakart hizmeti ile ihtiyaçların karşılandığı Öğretmenevi sitesinde  7/24 sıcak su, güvenlik hizmeti veriliyor.

Erdek Öğretmen evi Müdürü Arif Akbaş kendileri için en büyük mutluluğun eğitimci meslektaşlarının ekonomik ve son derece rahat tatil yapabilmelerini sağlayacak hizmeti sunmak olduğunu açıkladı.

Erdek Öğretmenevi'ne 0 266 835 36 76 numaradan ulaşılabilecek

Erdek Öğretmen evine ulaşım, Düzler Arif Kalıpsızoğlu caddesinde bulunan Opet Akaryakıt istasyonunu geçtikten sonra sola ilk giriş Erdek Meslek Yüksek okulu 2. Giriş'te bulunan 80 evler yolu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —