Tarih: 24.02.2015 22:55

Meğer ağzının fermuarı yokmuş.

Facebook Twitter Linked-in

30 Mart Mahalli seçimlerinde AKP den Bandırma Belediye Başkan adayı olan Etimaden İşletme Müdürü Recep Şekerci, oylama günü seçim yerlerini gezdiği sırada Anadolu Ticaret lisesinde sandık kuruluna hakaret ettiği gerekçesi ile Bandırma 3. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi.

Şekerci Mahkemeye beraberinde AKP ilçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, yönetim kurulu üyesi Alp Bostancı, Eski İl genel meclisi üyelerinden Talip Yıldız ve  Sezai Alkan ile geldi.

30 Mart mahalli seçimlerinde parti gözlemcisi olarak sandık başlarını gezerken Anadolu Ticaret Meslek lisesinde bulunan 1273 numaralı sandık kurulu üyelerine hitaben CHP lilerin İ…e olduğunu biliyordum. MHP lilerin İ…e olduğunu bilmiyordum. İ…e MHP liler, İ…e CHP liler sandıklar açılınca cevabınızı alacaksınız” dediği gerekçesi ile sandık kurulu üyeleri Mücahit Şen ile Abdullah Meral tarafından hakkında şikâyetçi olunmuş ve Cumhuriyet savcılığı tarafından manevi şahsiyete hakaret gerekçesi ile hakkında açılan dava açılmıştı.

Recep Şekerci aleyhine açılan hakaret davasının bugün devam edilen duruşmasında tanıkların dinlenmesi için dava 16 Nisan'a ertelendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —