Tarih: 30.01.2015 13:29

Minik şeytanların kupa inadı.

Facebook Twitter Linked-in

U-15 lig’de önce Marmara Grubu liderliği yakalayan Bandırmaspor, ardından Balıkesir’de oynanan il şampiyonluğu Play Off karşılaşmalarındaki grubunda oynadığı 3 karşılaşmanın üçünü de kazanarak Şampiyonluğu kazanan ilk ekip oldu.

4 ve 5 takımdan oluşan iki ayrı grupta oynanan Balıkesir İl Şampiyonası Play Off karşılaşmalarında İvrindispor’u 7-1, Edremitspor’u 2-0 ve gruptan çekilen Hamdibey karşılaşmasını da 3-0 hükmen kazanan Bandırmaspor Balıkesir il şampiyonu oldu.

2. Şampiyon’un belirleneceği play off karşılaşmalarında diğer grupta şampiyon hafta sonu oynanacak son karşılaşmalarla belirlenecek.

U-15 lig Balıkesir İl Şampiyonları daha sonra Federasyon’un belirlediği her hangi bir ilde Türkiye Şampiyonası 1. Grup elemelerine katılacak.

3 aşamalı Türkiye Şampiyonasında iddialı ekipler arasında yer alan Bandırmaspor’un hedefinde yine en üst nokta var.

U-15 Bandırmaspor teknik patronu Mustafa İzgi, gelinen noktada elde edilen başarının planlı ve istikrarlı çalışmanın sonucu olduğunu belirterek “Türkiye Şampiyonluğu hayal değil, biz istek ve arzuluyuz. Minik şeytanlarımla yolun sonuna kadar varız…” dedi.

Mücadele ettikleri Marmara Grubundan sonra Balıkesir’de de namağlup Şampiyon olan U-15 Bandırmaspor, İl Şampiyonluğu Kupası ile döndüğü kentte Başkan Mehmet Kılkışlı tarafından karşılandı.

Minik şeytanları ödüllendiren Başkan, yaptığı teşekkür konuşmasında “ Çok değil 5 yıl sonra bu armanın başarılarına imza atan kramponlar sizler olacaksınız, sizinle gurur duyuyorum.” Dedi.

Bandırmaspor altyapı koordinatörü Teknik direktör Faruk Ahlatlı ise altyapıdaki bütünlüğün sadece bir grupta değil tüm gruplarda aynı istikrarla sürüdüğünü, hedeflerinin yakın gelecekte A takıma istenilen kramponları taşımak olduğunu söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —