Tarih: 09.11.2013 08:47

Öztaylan, gündeme seslendi

Facebook Twitter Linked-in

AKP Milletvekili M. Cemal Öztaylan bugün yapılacak Temayül yoklaması öncesinde bir araya gelen ilçe divanına seslenerek 30 mart mahalli seçimlerini kazanmayı hedef gösterdi.

Öztaylan konuşmasında iddia edildiği gibi İktidar`ın kendinden olmayan Belediyelere kaynak göndermediği söylentisinin yalan olduğunu, Belediye`nin kendi dönemi yanında bir buçuk kat daha fazla kaynak aldığını söyledi.

Öztaylan Büyükşehir olmakla birlikte Bandırma Belediyesinin bütçesinin  iki kat`a ulaşacağını, kendilerinin yerel seçimleri kazanması halinde gündemlerindeki ilk konunun köy yolları, köy konakları, köy içme suları, mezarlık ve Camilerinin yenileneceğini söyledi.

Öztaylan çevreci söylevlere de inanılmaması gerektiğinin altını çizere dönemim maliye bakanı Unakıtan`ın Dutliman`a yapmak istediği ithal kömürlü termik santrali kendisinin durdurduğunu, il özel idaresinden ayrılan kaynakla şimdi burasının ağaçlandırılacağını söyledi.

Öztaylan Ş.Çavuşköy`de yapılacak termik santral içinde, gerekeni yaptığını, Ş.Çavuşköyüne termik santral olmayacağını yeniledi.

Ancak Öztaylan bu söylevini yenilerken ``Hadi benim Sebepli, Çan kömürümü kullansalar neyse`` diyerek termik santrallere karşı çıkmasını ithal kömür ile sınırlamış oldu.

 Öztaylan`ın gündeme ilişkin geniş açıklaması video`da 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —